Tapaturman sattuessa

PELAAJAN VAKUUTUS JÄÄKIEKKOLIITON PELIPASSIN KAUTTA

Jääkiekkoliiton vakuusyhtiö on OP Pohjola. Lääkärikäynti varataan joko Pohjolan omaan sairaalaan tai yhteistyökumppanin Tervetystalon vastaanotolle. Jos haluaa käydä lääkärissä Hämeenlinnassa, on ainoa vaihtoehto Terveystalo Hämeenlinna.

Ennen ajanvarausta tee vahinkoilmoitus eli OP Pohjolan terveysmestarille puhelimitse 0100 5225 tai Pohjola Sairaala -sovelluksen kautta: lataa sovellus tästä. Palvelu on avoinna joka päivä 7-23. Saat vahinkoilmoituksen käsittelyn jälkeen tekstiviestin puhelimeesi ja vakuutuskorvaus huomioidaan kun maksat lääkärin vastaanottomaksua. Vuonna 2006 ja sen jälkeen syntyneiden tapaturmissa ei ole omavastuuosuutta, muilla omavastuuosuus on 100 € vahinkotapahtumaa kohti.

VALMENTAJAT, TOIMIHENKILÖT JA TALKOOLAISET

Sisu Hockeyn valmentajilla, talkoolaisilla ja toimihenkilöillä on vakuutus seuran ns. Tuplaturvan kautta. Tapaturman omavastuuosuus on 100 €/vahinkotapahtumaa kohti. Toimintaohje on sama kuin pelaajilla.

Lue tästä Jääkiekkoliiton ohjeet

Tuplaturva – vakuutusturvaa liitoille ja seuroille

OMA VAKUUTUS

Jos pelaajalla on itse hankittu tapaturmavakuutus, toimitaan oman vakuutusyhtiön ohjeiden mukaisesti.
Yleensä lääkärissäkäynnin kuitit pitää säilyttää ja hakea Kela-korvaus ennen kuin voi hakea kulukorvausta vakuutusyhtiöstä.

MAKSUT SAIRASLOMALLA

Jos pelaajan poissaolo sairauden tai loukkaantumisen vuoksi kestää yli kuukauden, hyvitetään pelaajan pelaajamaksu kuukauden sairasloman ylittäneeltä osalta.