Pelipassit

Pelipassi oikeuttaa pelaajan osallistumaan Suomen Jääkiekkoliiton kilpailutoimintaan (liiton järjestämä sarjatoiminta). Pelipassin ostamalla pelaaja sitoutuu noudattamaan Suomen Jääkiekkoliiton Kilpailu-, peli- ja kurinpitosääntöjä sekä eettistä ohjeistusta. Junioreiden pelipassit ovat ikäkohtaisia ja aikuisilla sarjakohtaisia. Pelipassi on joko vakuutuksellinen tai vakuutukseton. Jos valitsee vakuutuksettoman pelipassin, tulee pelaajan/vanhemman hankkia jääkiekon harjoitukset ja ottelut kattava tapaturmavakuutus ja toimittaa siitä sähköinen todistus oman joukkueen joukkueenjohtajalle.

Pelaaja/vanhempi lunastaa itse pelipassin ajoissa ennen sarjaotteluiden alkamista. Vakuutuksellinen pelipassi pitää lunastaa ennen harjoitusten aloittamista. Pelipassi lunastetaan verkosta ja maksetaan samalla verkkopankkitunnuksilla. Muista valita pelipassiseuraksi Sisu Hockey Hämeenlinna ry, jotta pelipassi kirjautuu oikean seuran alle.

Tutustu ensin pelipassiluokkiin, jotta osaat valita pelaajalle oikean pelipassin vakuutuksella tai ilman. Pelipassi valitaan aina pelaajan iän, ei joukkueen mukaan.

Alla linkit pelipassiluokkiin ja pelipassin ostoon.

Lue tästä pelipassiluokat ennen pelipassin ostoa