Jäsenet

Sisu Hockeyn jäsenyys

Jokainen Sisun pelaaja on automaattisesti Sisu Hockeyn jäsen, jäsenmaksu sisältyy pelaajamaksuun.
Pelaajien vanhemmat voivat liittyä Sisu Hockeyn varsinaiseksi tai kannatusjäseneksi. Seuran jäseneksi voi johtokunta hyväksyä henkilön, joka sitoutuu nou­dat­tamaan seuran sääntöjä ja päätöksiä.
Yritykset ja yhteisöt voivat liittyä seuran kannatusjäseneksi

Seuran jäsenyyttä haetaan täyttämällä oheinen jäsenhakemuslomake.
Seuran johtokunta käsittelee kokouksessaan jäsenanomukset ja ottaa sen jälkeen yhteyttä ja lähettää maksuohjeet.

Sisun jäsenmaksut kaudella 2021-2022 ovat:

  • varsinainen jäsen 20 €
  • kannatusjäsen 50 €

Seuran jäsenrekisteri

Seura pitää jäsenrekisteriä. Rekisterin osoitetietoja ei luovuteta markkinointi- tai mainostarkoituksiin. Seuran laskutuksen kannalta on tärkeää, että pelaajan laskutussähköpostiosoite on oikein.

Uudet pelaajat täyttävät pelaajalomakkeen, joka löytyy tästä.

Osoitteenmuutokset ilmoitetaan oman joukkueen joukkueenjohtajalle.

Seuran kokoukset

Seura pitää vuosittain kaksi varsinaista kokousta, joista kevätkokous pidetään helmi-huhtikuussa ja syyskokous loka-joulukuussa. Kokouksen paikan ja tarkemman ajan määrää johtokunta.
Kutsu varsinaiseen ja ylimääräiseen seuran kokoukseen on julkaistava vähintään 14 päivää ennen kokousta seuran internetsivuilla tai lähettämällä kokouskutsu jäsenen ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Jokaisella liittymismaksunsa ja kokoukseen mennessä jäsenmaksunsa mak­sa­neel­la varsinaisella jäsenellä ja viisitoista vuotta täyttäneellä juniorijäsenellä, sekä kunniajäsenellä ja kun­­nia­pu­heen­johtajalla on yksi ääni.  Kannattajajäsenillä ei ole äänioikeutta. Valtakirjalla ei saa äänestää.

 

 

 

 

Sisu 11/12

TAPATURMAN SATTUESSA

Ohjeet tästä.