Pelaajasiirrot

PELAAJASIIRROT

Pelaaja voi vapaasti vaihtaa toiseen seuraan Suomen Jääkiekkoliiton sääntöjen ja ohjeiden mukaisesti 1.5-30.6. välisenä aikana. Seura myöntää pelaajalle pelaajasiirron, kun kaikki velvoitteet Sisu Hockeylle on hoidettu eli maksut maksettu ja varusteet palautettu joukkueen ja/tai seuran ohjeiden mukaisesti.

Jääkiekkokausi pelataan loppuun siinä seurassa, jossa pelaaminen elo-syyskuussa aloitetaan. Näin vältetään pelaajien villiä siirtymistä joukkueesta toiseen ja varmistetaan kaikille joukkueen pelaajille mahdollisuus niin taloudellisesti kuin pelillisesti harrastaa koko kausi loppuun jääkiekkoa omassa joukkueessa. Tarkemmat siirtosäännöt löytyvät Suomen Jääkiekkoliiton sivuilta. Sisu Hockey noudattaa liiton sääntöjä eikä myönnä pelaajasiirtoja kesken kauden.

LOPETTAMINEN KESKEN KAUDEN

Jos pelaaja lopettaa jääkiekon kesken kauden, veloitetaan häneltä lopettamiskuukauden ja seuraavan kuukauden pelaajamaksut. Esim. jos pelaaja lopettaa 15.11, häneltä veloitetaan pelaajamaksut joulukuun loppuun asti. Jos pelaaja lopettaa syyskaudella, häneltä peritään lisäksi ns. seuramaksun syyskauden osuus.