Easy Hockey

Liikuntalukkari


Lasten Liikunnan Tuki ry:n kanssa yhteistyössä järjestettävä 5.-9.-luokkalaisten Easy Hockey -ryhmä. Ryhmässä pelaillaan kiekkoa hyvällä fiiliksellä.

Aika: 1.10-.25.4.välisenä aikana perjantaisin klo 16:00 - 16:50

Paikka: Jääliikuntakeskus Hakio, Kiekkoritarinkuja 5, 13130 HML, Sportia kaukalo

Hinta: Ilmainen! Hämeenlinnan kaupunki sponsoroi jäävuoron.

Vakuutukset: Lasten Liikunnan Tuki ry:n on hoitanut tapaturmavakuutuksen osallistujille.

Varusteet: Minimivarustus on luistimet, maila, kaulasuojus ja ristikollinen jääkiekkokypärä.

Yhteyshenkilö: Samuli Helminen,  samuli.helminen@outlook.com

 

Tervetuloa mukaan! Ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

 

 

 

 

Lasten Liikunnan Tuki ry:n koordinoima Liikuntalukkari-toiminta 5.-9. -luokkalaisille jatkuu jälleen! Lukkarista löytyy maksutonta matalan kynnyksen ohjattua liikuntatoimintaa. Toiminta on pääsääntöisesti sijoitettu heti koulupäivän jälkeen klo 14 – 18 väliseen aikaan ja erilaisia ryhmiä löytyy jokaiselle päivälle.

Toiminta on avointa kaikille sukupuolesta, liikuntataidoista tai liikunnallisesta aktiivisuudesta riippumatta. Osallistuminen toimintaan ei vaadi ennakkoilmoittautumista eikä sitoutumista. Kaikissa ryhmissä on aina osaava ja innostava ohjaaja paikalla!

Mukaan pääsee ilmoittautumalla paikan päällä ohjaajalle. Osallistujille on tapaturmavakuutus Lasten Liikunnan Tuen puolesta.

Liikuntalukkarin mahdollistavat yhteistyössä Lasten Liikunnan Tuki ry, Hämeenlinnan kaupunki, Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy, ja paikalliset urheiluseurat sekä liikuntatoimijat.