Jääkiekkoliiton tuet

SYKSYN HAKU

Syksyn haku tapahtuu syys-lokakuussa ja tukea voivat hakea F- ja E-ikäiset pelaajat. Tuki haetaan ikän mukaan, vaikka pelaisi eri-ikäisten joukkueessa. E-ikäiset ovat neljäs- ja viidesluokkalaisia, F-ikäiset ovat tois- ja kolmasluokkalaisia.

Tukisummat ovat olleet yleensä E-ikäisille pelaajille 300 € ja F-ikäiselle pelaajalle 200 €. Tuki käytetään pelaajamaksuihin ja maksetaan suoraan seuran tilille, ei pelaajalle tai hänen huoltajalleen. 

HAKUPROSESSI SYKSYLLÄ

Käytännössä haku etenee näin:

  1. Pelaajan huoltaja täyttää hakulomakkeen Sisu Hockeyn nettisivuilla 8.10. mennessä. Kaikki hakijan tiedot ovat luottamuksellisia eikä niitä käsittele seurassa kukaan muu.
  2. Seuran pj täyttää jokaisesta hakijasta erikseen lomakkeen Jääkiekkoliittoon liiton ohjeiden mukaisesti. 
  3. Suomen Jääkiekkoliitto tekee päätökset tuen saajista marraskuussa ja ilmoittaa siitä seuroille.
  4. Tuet maksetaan seuran tilille joulukuussa.

KEVÄÄN HAKU

Kevään haku tapahtuu maaliskuussa ja tukea voivat hakea seuraavalla kaudella ikänsä puolesta D-, C- ja B-ikäiset pelaajat. Tuki haetaan pelaajan iän mukaan, vaikka pelaisi eri-ikäisten joukkueessa. D-ikäiset ovat kuudes- ja seiskaluokkalaisia, C-ikäiset ovat kahdeksas- ja yhdeksäsluokkalaisia ja B-ikäiset ovat toisen asteen opiskelijoita ensimmäisellä ja toisella luokalla.

Tukisummat ovat olleet yleensä B-ikäisille pelaajille 1300 € , C-ikäiselle 1000 € ja D-ikäiselle pelaajalle 700 €. Tuki käytetään pelaajamaksuihin ja maksetaan suoraan seuran tilille, ei pelaajalle tai hänen huoltajalleen. 

HAKUPROSESSI KEVÄÄLLÄ

Käytännössä haku etenee näin:

  1. Pelaajan huoltaja täyttää hakulomakkeen Sisu Hockeyn nettisivuilla 23.3. mennessä. Kaikki hakijan tiedot ovat luottamuksellisia eikä niitä käsittele seurassa kukaan muu.
  2. Seuran pj täyttää jokaisesta hakijasta erikseen lomakkeen Jääkiekkoliittoon liiton ohjeiden mukaisesti. 
  3. Suomen Jääkiekkoliitto tekee päätökset tuen saajista kesäkuussa ja ilmoittaa siitä seuroille.
  4. Tuet maksetaan seuran tilille syyskuussa.