Sisu Hockeyn U8 jatkoi hyviä otteitaan

17.11.2020

Sisu Hockeyn 2013 syntyneiden U8-jääkiekkojoukkueen pelikalenterissa oli sunnuntaina 15.11 edessä kuukausittaiset yhteiset pelitällit hämeenlinnalaisittain HPK:n mustan ja oranssin peliryhmien kanssa Jääliikuntakeskus Hakiolla. Kahdella peliryhmällä pelatut pelit sujuivat hienosti ja tarjosivat yleisölle paljon hienoja hetkiä junnukiekkoilun tapahtumarikkaassa iltapäivässä.

Otteluissa Sisu valkoinen peliryhmä, jossa mukana pelasi monta 2014 syntynyttä peluria, voitti ottelunsa 8-3 ja 6-1. Sisu punainen peliryhmä voitti ensimmäisen jännitysnäytelmän 8-7 ja toisen rankkareiden jälkeen 4-3. Sisun joukkueita täydennettiin Sisun kiekkokoululaisilla poissaolijoiden osalta. Kiitos kiekkokoululle ja pelureille, jotka pääsivät myös kokeilemaan pelaamista joukkueessa. Pelit olivat tasaisia ja otteluiden päätteeksi tarjoiltiin vielä jälkiruokaa katsojille rangaistuslaukauskilpailun muodossa. Tässä jokainen pelaaja pääsi yrittämään maalintekoa.

Sisun maalivahdit Eemil Oikari (valk) ja Hermanni Harmoinen (pun) loistivat molemmissa peleissä hienoilla torjunnoillaan. Maalintekijöinä tällä kertaa kunnostautuivat Sisu punaisessa Veikko Vahlman kolmesti, Aada ja Rasmus Saarinen ja Kalle Rantanen kahdesti. Kertaalleen osuivat Arttu Pohjola ja Lassi Lehtonen. Tsempparimaininta punaisessa menee joukkueen kapteenille Manu Eskolalle.

Sisu valkoisissa Benjamin Nummenpää tehtaili kuusi osumaa, Nemo Saarinen viisi, Altti Lampinen kaksi ja Joakim Hahl yhden. Valkoisen tsempparina ensikertalainen Leon Hurme pelasi upealla otteella.

Sisu U8- joukkue on hitsaantunut hienosti syksyn aikana yhteen niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin. Jälleen lämmin kiitos taustajoukoille talkooavusta tapahtuman järjestämisessä. Valmennuksen mieltä lämmittää erityisesti pelikavereiden kannustaminen, muiden onnistumisien huomioiminen ja yhteispelaaminen hienoine syöttökuvioineen.

Sisu U8 jatkaa pelejä jo ensi lauantaina Jääliikuntakeskus Hakiolla klo 9.00 alken, jolloin Riihimäen Kiekko-Nikkarit saapuvat vieraaksi kahdella peliryhmällä.
Tervetuloa kannustamaan Sisua!

Terveisin valmentajat Riku Hahl ja Toni Saarinen