Korona-rajoitukset hellittävät

3.6.2020

Urheilun korona-rajoitukset hellittivät kesäkuun alussa ja joukkueet pääsevät aloittamaan kesäharjoitukset myös jääkiekossa. Jääharjoitukset aloitetaan elokuussa, mikäli uusia rajoitteita ei urheilulle tule.

Sisu Hockeyn joukkueiden kesätoiminta käynnistyi 1.6.2020. Sisun U13-joukkue aloitti kesäharjoitukset Luolajan koululla. Joukkueen perinteinen Kuortaneen leiri järjestetään 4.-7.6.2020. Myös muissa ikäryhmissä kesäharjoitukset ja -kokoontumiset ovat alkaneet tai suunnitteilla.

Seura noudattaa  Suomen Jääkiekkoliiton ohjeita ja määräyksiä harjoituksissa, joten ihan normaaliin tapaan ei harjoituksia pidetä. Pelaajilla pitää olla mukanaan omat juomapullot ja hygieniamääräyksiä noudatetaan tiukasti.

Kaikkiin Sisu Hockeyn joukkueisiin mahtuu lisää pelaajia. Joukkueiden yhteystiedot ja pelaajien ilmoittautumislomake löytyy seuran nettisivuilta www.sisuhockey.fi.

Uutena joukkueena seurassa aloittaa U8-joukkue, jonka valmentajiksi on saatu jääkiekon huipputason osaajat, Toni Saarinen ja Riku Hahl. Hämeenlinnalaislähtöisen Toni Saarisen kiekkoura johti Hämeenlinnasta ensin Lahteen Pelicansin riveihin yhdeksäksi kaudeksi ja sen jälkeen Itävaltaan peräti 11 kaudeksi. Saarinen palasi kotikonnuilleen Hämeenlinnaan ja toi poikansa Sisu Hockeyn kiekkokouluun. Kahden kiekkokoulukauden jälkeen Toni ottaa vetovastuun Sisun U8-joukkueesta yhdessä  Riku Hahlin  kanssa. Hämeenlinnalaissyntyisen Hahl on pelannut ammattilaiskiekkoa kotimaan SM-liigassa, NHL:ssä, Sveitsissä ja Ruotsissa edustaen Suomea myös miesten maajoukkueessa useita kertoa.

Jääkiekkoliiton korona-epidemiaan liittyvät ohjeet löytyvät tästä.