Sisu 10 voitokkaana Leijonaliigassa

9.2.2020

Sisu 10 isännöi sunnuntaina Jääliikuntakeskus Hakiolla F1 Leijonaliigaotteluita. Sisun kahden peliryhmän vieraaksi saapui VaPS Hockeyn kaksi peliryhmää Sastamalasta. Molemmat Sisun peliryhmät pääsivät voiton makuun.

Sisu 10 pelaa viimeistä kautta F-ikäryhmässä eli puolen kaukalon otteluissa. Sisu Valkoinen aloitti ottelunsa vahvasti. Rasmus Paajasen vahva veto oli VaPS Wildin maalivahdille liikaa. Paajanen tehtaili maaleja kuin liukuhihnalta, yhteensä viisi. Sisu voitti ottelun selvin lukemin 9-4. Muut Sisun maalit olivatkin Kantinkosken veljesten heiniä: Valtteri teki kolme maalia ja Veetu yhden. Toisessa ottelussa Sisun puhti oli hieman poissa ja tiukan tasaisen ottelun vei VaPS Valkoinen lukemin 2-3. Sisu Valkoisissa pelasivat myös Milo Söyring, Kasper Kankaansivu, Ruut Holappa, Nazar Bilan ja Veeti Lehtonen. Maalissa torjui Kaapo Malinen.

Sisu Punainen pelasi ensin VaPS Valkoista vastaan. Sisu pelasi vähän varovaisesti ja vastustaja käytti sitä tehokkaasti hyväkseen voittaen ottelun 5-1. Sisun maalin teki Matias Rostedt. Toiseen otteluunsa Sisu Punainen saikin jännityksen pois ja tutun vaihteen silmään. Ottelu oli tasainen, mutta Sisu sai taisteltua voiton itselleen lukemin 2-1. Sisun maalit taituroivat Fanny Huovinen ja Jetro Hannukka. Sisu Punaisissa pelasivat myös Axel Antin, Frans Tiirikkala, Miska Kakkola, Rasmus Sottinen ja Juho Pulkkinen.  Maalissa torjui Sanni Ananin.

”Sisu 10-ikäryhmän taidot ovat kehittyneet selvästi kauden aikana”, kertoi Sisu Hockeyn valmennuspäällikkö Pekka Pohjanvirta. ”Ikäryhmän vastuuvalmentaja Joni Söyrin on tehnyt ryhmän kanssa erittäin hyvää työtä ja se näkyy joukkueen pelissä. Tästä on hyvä siirtyä koko kaukalon otteluihin ensi kaudella” jatkoi Pohjanvirta.