Sisu Hockeyn toriturnaus Hämeenlinnan torilla

24.1.2020

Sisu Hockey ja Hämeenlinnan kaupunkikeskustayhdistys ry järjestävät kiekkokoulutapahtuman Hämeenlinnan torin luistelukentällä lauantaina 25.1.2020 klo 10-12. Sisu Hockeyn Leijona-kiekkokoululaiset pelaavat otteluita klo 10.00-11.15. Sen jälkeen kiekkokouluikäiset eli 4-10-vuotiaat lapset voivat tulla tutustumaan jäälle Sisun kiekkokoulutoimintaan. Paikalla on Sisu Hockeyn edustajia kertomassa seuran jääkiekkotarjonnasta.

Sisu Hockey Hämeenlinna ry aloitti toimintansa viisi vuotta sitten. Seura toimi jo 1980-luvulta alkaen Hauhon Sisu ry:n Jääkiekkojaoston alla eli toiminnalla on pitkät perinteet seudulla.  Sisun jääkiekkotoiminta alkoi Hauhon ulkojäiltä ja siirtyi talvikelien arvaamattomuuden vuoksi kokonaan Hämeenlinnan jäähalleille. Harrastajamäärän kasvaessa emoseura toivoi, että Jääkiekkojaosto itsenäistyy ja rekisteröityy kokonaan omaksi ry:ksi. Näin tapahtui vuoden 2014 lopulla ja varsinainen jääkiekkoseuratoiminta uuden nimen alla alkoi 1.1.2015.

Tällä hetkellä Sisu Hockey on vireä noin 150 pelaajan jääkiekkoseura, joka tarjoaa monia mahdollisuuksia jääkiekon harrastamiseen. Viidettä kautta toimiva Sisun Leijona-kiekkokoulu tarjoaa hyvän alun lapsen kiekkoilupolkuun; harjoitukset pidetään kaksi kertaa viikossa koko jääkiekkokauden ja kiekkokoulussa pelataan myös otteluita ja osallistutaan turnaukseen kauden päätteeksi. Kiekkokouluun on matala kynnys osallistua ja sieltä saa vahvan alun siirryttäessä joukkuetoimintaan.

Sisu Hockeyssä on mahdollisuus harrastaa jääkiekkoa pienissä ryhmissä, saada henkilökohtaista ohjausta, valmennuksissa on jäällä tilaa eikä tarvitse juurikaan jonottaa vuoroaan. Pienen seuran etuja ovat myös edullinen hinta, sisaralennukset sekä joustavat ryhmittelyt. Saman perheen sisarukset voivat pelata samassa joukkueessa ”yhden kuljetuksen taktiikalla”. Lasten joukkueiden (G-,F2-,F1- ja E1-joukkueet) lisäksi Sisussa voi pelata A-nuorten joukkueessa (pelaajien ikä 16-21 v.) sekä aikuisten harrastusryhmässä.