Sisun nuoret tasapeliin Eurajoella

3.11.2019

Sisun nuorten maalirikas ottelu päättyi tasapeliin 6-6. Vastassa oli Eurajoen Lätkä, joka ennen sarjakierrosta on sarjassa kolmantena.

Ottelun avausmaalin teki tällä viikolla Sisun kokoonpanoon siirtynyt Juuso Pakkanen Patrik Pohjanvirran ja Eeli Haikan syötöstä. Ottelua oli pelattu vasta reilut kaksi minuuttia. Vastustaja pääsi Sisun verkon heilutukseen melkein heti Sisun avausmaalin jälkeen ja teki heti perään vielä toisen maalin johtaen ottelua 1-2. Ajassa 7:42 Sisun Otto Vuollet (syöttäjänä Jami Oksanen) tasoitti pelin. Erän puolivälissä Eurajokelaiset nousivat jo 2-4 johtoon. Sisu pääsi erän lopussa ylivoimalle ja hyödynsi sen tehokkaasti. 10 sekunnin ylivoima riitti Jami Salmiselle, joka laukoi kiekon maaliin Leevi Sarviluoman syötöstä. Erätauolle mentiin EJL:n johtaessa 3-4.

Toinen erä alkoi nihkeästi ja vastustaja pääsi jo kahden maalin johtoon. Erän puolivälissä Sisu heräsi taisteluun ja teki kolme maalia putkeen. Ensimmäisen teki Sarviluoma Pakkasen syötöstä, toisen Salminen Henri Karhun syötöstä ja kolmannen Pakkanen Haikan syötöstä. Erätauolle lähdettiin Sisun johtaessa 6-5.

Kolmannessa erässä Sisun flow hyytyi ja vastustaja pääsi tasoittamaan pelin kuuteen kuuteen ja se jäikin ottelun lopputulokseksi. Loukkaantumiset ja sairastumiset ovat kiusanneet Sisun nuorten joukkuetta. Tällä viikolla kokoonpanoon saatiin täydennystä kun Juuso Pakkanen siirtyi Sisun riveihin ja Jami Salminen palasi pienen tauon jälkeen kokoonpanoon. Molemmat toivat Sisun peliin kaivattua sähäkkyyttä ja näyttivät heti ensimmäisessä ottelussaan tehokkuuteensa; Pakkasen tehot olivat 2+1 ja Salmisen 2+0. Muita pistenikkareita olivat Leevi Sarviluoma 1+1, Eeli Haikka 0+2, Otto Vuollet 1+0, Patrik Pohjanvirta 0+1, Jami Oksanen 0+1 ja Henri Karhu 0+1. Nuorten sarja jatkuu ensi lauantaina kotipelillä Hämeenlinnassa.