Sisu 08 voittoon ja tasapeliin kotihallissa

27.10.2019

Sisu 08 pelasi kaksi kotiottelua vieraanaan Hokkarit Hämeenkyröstä ja USiKi Urjalasta. Ensimmäisessä ottelussa vastassa oli Hokkarit. Sisu hallitsi ottelua alusta asti ottaen selvän voiton lukemin 10-2. Pisteille ottelussa pääsivät Santeri Ahola 2+0, Lauri Lehto 1+1, Vilho Peltotalo 1+1, Tuomas Rekola 1+0, Ville Suvitie 1+0, Aku Mäenpää 1+0, Aleksi Kuusisto 1+0, Artur Bilan 1+0 ja Reeta Kuusisto 1+0. Maalissa torjui Ilmari Rantakari 23 kertaa, kun Hokkareiden maalivahdille tuli 21 torjuntaa.

Toinen ottelu alkoi rivakasti kun Sisun Vilho Peltotalo teki ensimmäisen maalin jo puolen minuutin pelin jälkeen. Maalin syöttivät Topi Mäntylä ja Valtteri Korjus. Sisun Aku Mäenpää heilutti vastustajan maaliverkkoja ja parin minuutin päästä, syöttäjinä tällä kertaa Ville Suvitie ja Rasmus Narsakka. Vastustaja heräsi ja avasi maalitilinsä ajassa 9:30. Sama pelaaja teki toisen maalin heti perään tasoittaen ottelun tilanteeksi 2-2. Sisun Timi Murtonen siirsi kotijoukkueen johtoon Santeri Aholan ja Lauri Lehdon syötöillä. Erätauolle mentiin Sisun johtaessa 3-2. Sisu painosti vastustajan maalilla, mutta ei onnistunut toisessa erässä maalinteossa ja USiKi tasoitti pelin. Ottelu päättyi siis tasapeliin 3-3. Sisun Ilmari Rantakari torjui 28 kertaa, kun vastustajan maalivahdille tuli 44 torjuntaa.

Sisu 08 on pelannut sarjassa kuusi ottelua, joista neljä voittoa, yksi tasapeli ja yksi häviö. Ottelusarja jatkuu ensi lauantaina Kangasalla, jossa vastaan luistelee Kangasalan Kisa-Eagles ja Tappara.