Sisu 08 murskavoittoon Lempäälässä

6.10.2019

Sisu 08 -joukkue pelasi lauantaina kaksi vierasottelua Lempäälässä. Ensimmäinen ottelu sujui vähän nihkeästi Lempäälän Kisan voittaessa Sisun 5-2. Toiseen otteluun Sisu sai todellisen flow:n päälle ja nappasi voiton murskalukemin 19-2 Virtain Kiekko-Karhuilta. Neljän sarjaottelun jälkeen Sisun saldo on kolme voittoa ja yksi tappio.

Ensimmäinen ottelu oli Sisulta vaisu esitys. LeKi teki avausmaalin jo kolmen peliminuutin jälkeen eikä Sisu päässyt otteluun kunnolla mukaan. LeKi hallitsi peliä ja erätauolle mentiin LeKin johtaessa 2-0. Toisessa erässä Lekin johtaessa jo 3-0 sai Sisun Timi Murtonen tehtyä joukkueelle avausmaalin Santeri Aholan syötöstä. LeKi teki vielä pari maalia ja Sisun Santeri Ahola sai tehtyä joukkueelle toisen maalin Lauri Lehdon syötöstä. Peli päättyi siis LeKin voittoon 5-2. Sisun maalissa torjui Ilmari Rantakari 35 kertaa, vastustajan maalivahdille torjuntoja tuli 16.

Toisen ottelun Sisu aloitti vahvasti tehden maalin alivoimalla jo ajassa 0:45. Maalin teki Santeri Ahola. Siitä alkoikin Sisun varsinainen maalikimara; maaleja lauottiin tasaiseen tahtiin 40 minuutin ottelun aikana noin joka toinen minuutti. Ottelut loppulukemat olivat tylyt 19-2. Vastustaja ei saanut yhtään jäähyä, joten ylivoimaa Sisu ei päässyt pelaamaan. Sen sijaan Sisu teki viisi alivoimamaalia, vaikka Sisulle tuli vain kolme jäähyä. Sisun tehokkaimmat pelaajat ottelussa olivat Lauri Lehto 6+1, Santeri Ahola 4+3, Aku Mäenpää 3+1, Topi Mäntylä 2+1, Aleksi Kuusisto 1+2, Ilmari Rantakari 2+0 ja Rasmus Narsakka 1+1. Sisun maalissa torjui Jimi Mantere 20 kertaa, vastustajan maalivahdin torjuessa 26 kertaa. Sarja jatkuu syyslomatauon jälkeen kotiotteluilla kolmen viikon päästä.