Liikuntalukkarin maksuton Easy Hockey jääkiekko alkaa 2.10.2019

27.9.2019

Lasten Liikunnan Tuki ry:n koordinoima Liikuntalukkari-toiminta 5.-9. -luokkalaisille jatkuu jälleen! Lukkarista löytyy maksutonta matalan kynnyksen ohjattua liikuntatoimintaa. Toiminta on pääsääntöisesti sijoitettu heti koulupäivän jälkeen klo 14 – 18 väliseen aikaan ja erilaisia ryhmiä löytyy jokaiselle päivälle, useampiakin. Syksyn 2019 osalta Lukkari on nyt valmis ja toiminta käynnistyy viikolla 39, paitsi jääkiekko keskiviikkona 2.10.2019 klo 16:00-16:50.

Toiminta on avointa kaikille sukupuolesta, liikuntataidoista tai liikunnallisesta aktiivisuudesta riippumatta. Osallistuminen toimintaan ei vaadi ennakkoilmoittautumista eikä sitoutumista. Kaikissa ryhmissä on aina osaava ja innostava ohjaaja paikalla!

Mukaan pääsee ilmoittautumalla paikan päällä ohjaajalle. Osallistujille on tapaturmavakuutus Lasten Liikunnan Tuen puolesta.Liikuntalukkari on kokonaisuudessaan nähtävissä osoitteessa http://www.lastenliikunnantuki.fi/Kouluikaiset/liikuntalukkari.


Liikuntalukkarin mahdollistavat yhteistyössä Lasten Liikunnan Tuki ry, Hämeenlinnan kaupunki, Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy, ja paikalliset urheiluseurat sekä liikuntatoimijat.”

Sisu Hockey huolehtii jo kolmatta kautta Hämeenlinnan Liikuntalukkarijäistä. Vuorolla pelataan heti alkuverryttelyn jälkeen. Tämä on sitä "ennen vanhaan pelattiin porukalla ulkojäillä" tyyppistä toimintaa, jossa saa vapaasti pelata eikä kukaan "valmenna". Paikalla on aina seuran edustaja valvomassa ja ohjaamassa toimintaa.

Tervetuloa!