Sisu Hockey 11 vauhdissa Riihimäellä

8.4.2019

Lauantaina Sisun G-juniorit osallistuivat Riihimäellä keväiseen Kiekko-Nikkareiden Cup:iin. Joukkuetta vaivasi sairastumiset ja poissaolot, joten junnut joutuivat tiukkaan tilanteeseen. Valkoisen joukkueen valmentajan Sami Malmstenin taktiikka oli peluuttaa kahdessa ensimmäisessä ottelussa Kimi Laaksoa maalissa ja kahdessa viimeisessä Jimi Kokkomäkeä. Molemmat veskari ovat tottuneita maalin vartijoita. Jokainen vastustaja oli todella kovatasoinen ja HPK:ta ja Nikkareita lukuun ottamatta Sisulle uusia tuttavuuksia.

Valkoisen ensimmäinen peli oli HAKI White eli Harjun Kiekon joukkuetta vastaan. Ottelu oli tiukka, mutta päättyi Sisu Valkoisen voittoon lukemin 6 - 3. Toinen taisto Valkoisella joukkueella oli Kiekko-Nikkarit Whitea vastaan. Sisu tsemppasi, syötteli ja maalasi lopputulokseksi voiton myös tästä ottelusta. Ottelun päättyi Sisun hyväksi 3 – 7. Neljänteen peliin joukkue sai vastaansa HPK:n Kingsit.  Sisun pelaajat jaksoivat katkoa HPK:n hyökkäyksiä ja pelurit puolustivat ja hyökkäsivät koko 24 minuuttia leijonan lailla. Ottelu oli puolin ja toisin erittäin laadukasta ja reilua jääkiekkoa. Hurjan jännittävä trilleri HPK:n ja Sisun välillä ratkesi yhdellä maalilla HPK:n hyväksi 6 -7. Vain yhdellä vaihtopelaajalla uurastanut joukkue sai viimeiseksi vastustajakseen kovaakin kovemman EKS Yellow:n.  Espoon Kiekkoseura ja Sisu pelasivat vähämaalisesti ja tiukasti. Jännitysnäytelmä jatkui viimeiseen sekuntiin asti ja päättyi lopulta tasatulokseen 3 – 3. Lopputuloksissa Sisu Valkoinen sijoittui neljänneksi.

Sisu Punainen joukkue asetti maalin suulle Karla Kydön. Kytö torjui maalissa kaikki lauantain Punaisen joukkueen pelit. HAKI Blue oli Punaisen ensimmäinen vastustaja. Sisun taitavaa syöttöpeliä oli todella ilo seurata. Kytö torjui maalinsuulla menestyksekkäästi joukkueelleen lukemat 6 – 1. Toisessa pelissä vastustajaksi asettui EKS Yellow. Sisun pelaajat kannustivat toisiaan upeasti ja ottelusta huokui joukkueen yhteispeli. Maaleja tehtiin tasaisesti molempien joukkueiden toimesta, mutta Espoolaiset taipuivat lopulta ja Sisu voitti erittäin jännittävän ottelun lukemin 6 – 5.

Kolmanneksi vastustajaksi Punaisen joukkue sai HPK Panthersin. Molemmat joukkueet pelasivat uskomattoman tarkkaa ja hienoa peliä. Panthers oli yhden maalin verran parempi voittaen 3 – 2. Neljänteen peliin vaihtopelaajapulasta kärsinyt Sisu lähti taistelemaan HAKI Whitea vastaan. HAKI laittoi heti ison vaihteen päälle ja onnistui yllättämään Valkoisen joukkueen kovalla hyökkäyspelillään. Ottelu päättyi tulokseen 10 – 2 HAKI:n hyväksi. Lopputuloksissa Sisu Punainen sijoittui kuudenneksi.

Valmentajat Sami Malmsten ja Tanja Kytö kiittelivät pelaajia erityisesti uurastuksesta ja jaksamisesta kovatasoisessa turnauksessa. Jokainen joukkueen pelaaja sai paljon onnistumisia tililleen.
Sisun G-junioreiden kiekkokausi jatkuu vielä kotiturnauksella Jääliikuntakeskus Hakiolla 28.4.2019.

Tulokset:

  1. HPK Panthera              7 p.
  2. HPK Kings                    6 p.
  3. HAKI Blue                     5 p.
  4. Sisu Valkoinen              5 p.
  5. HAKI White                   4 p.
  6. Sisu Punainen              4 p.
  7. EKS Yellow                   1 p.
  8. Kiekko-Nikkarit White    0 p.

Satu Saloranta-Laakso, Sisu 11/12 joukkueenjohtaja