Sisu 08 keräsi pisteitä kotipeleissä

18.3.2019

Sisu 08 pelasi kauden viimeisen kotiottelun lauantaina Jääliikuntakeskus Hakiolla. Ohjelmassa oli tuttuun tapaan kaksi ottelua. Päivän saldona oli tasapeli ja paikallisottelun voitto.

Ensin Sisua vastaan luisteli Kiekko-Karhut Virroilta. Joukkueet ovat kohdanneet sarjassa tällä kaudella kaksi kertaa molempien saadessa yhden voiton. Pelin ensimmäinen erä oli täysin maaliton. Ainoa tapahtuma oli vastustajan kampitusjäähy, mutta Sisu ei pystynyt hyödyntämään yhden minuutin ylivoimaa. Yrityksen puutteesta ei voi Sisua syyttää, vastustajan maalivahti torjui 16 vetoa. Toisessa erässä Sisu teki otteluna avausmaalin ajassa 35:51; maalin teki Santeri Ahola, Timi Murtosen ja Roope Majarannan syötöistä. Vastustaja heräsi saman tien ja tasoitti tilanteen reilun minuutin päästä. Ottelu päättyi tasalukemin 1-1. Sisun maalissa torjui Joona Karapalo 14 kertaa, vastustajalle torjuntoja kertyi 26.

Seuraavana vuorossa oli paikalliskamppailu Sisu – HPK. Joukkueet ovat kohdanneet kauden aikana sarjassa kaksi kertaa ja Sisu on voittanut molemmat ottelut. Sisun Santeri Ahola teki ottelun avausmaalin ajassa 2:51. HPK:n Teemu Kuronen teki ensimmäisessä erässä joukkueen ainoan maalin Samuel Monosen ja Aleksi Ijäksen syötöistä. Ensimmäisen erän loppupuolella Sisun toisen maalin taituroi Aleksi Kuusisto Topi Mäntylän ja Lauri Lehdon syötöistä. Erätauolla lukemat olivat Sisulle 2-1. Kolmannen erän ainoan maalin teki Sisun Tuukka Ikonen Aleksi Kuusiston syötöstä. Ottelu päättyi Sisun voittoon 3-1. Sisun maalissa torjui Jimi Mantere 10 kertaa ja HPK:n maalissa Luukas Nieminen 19 kertaa.

Sisu on pelannut sarjassaan 18 ottelua, joista voittoja on tullut 11 ja tasapelejä kaksi. Sisu on sarjassa ennen viimeistä otteluparia toisena. Sarja jatkuu ensi sunnuntaina Lempäälässä. Sarjan päätyttyä joukkue osallistuu turnaukseen Parkanossa ja järjestää oman turnauksen Hämeenlinnassa 14.4.2019.