Sisu 08 otti kaksi voittoa Kangasalla

10.2.2019

Sisu Hockeyn 08-joukkueen E2-sarja jatkui tänään Kangasalla, jonne kokoontui miniturnaukseen neljä joukkuetta: isäntäseura Kisa-Eagles, Sisu Hockey, KooVee Tampereelta ja HPK. Sisu pelasi kaksi ottelua, ensimmäisessä vastaan luisteli isäntäseura Kisa-Eagles. Ottelu alkoi tasaisesti Sisun Lauri Lehdon tehdessä avausmaalin Roope Majarannan syötöstä ajassa 6:45. Kisa-Eagles tasoitti heti perään ottelun 1-1. Peli jatkui tasaisena aivan erän lopulle, jolloin Sisun toisen maalin laukoi Aleksi Kuusisto. Erätauolle lähdettiin Sisun johtaessa 2-1.

Toisen erän alussa Lauri Lehto hoiteli Sisulle kolmannen maalin, mutta Kisa-Eagles kosti tilanteen saman tien kaventaen lukemiin 3-2. Siihen vastustajan maalit jäivätkin, Sisu vei peliä ja aloitti oman maalikimaransa. Sisun neljännen maalin taiteili Vili Sievänen, viidennen ylivoimalla Santeri Ahola Vili Sieväsen ja Lauri Lehdon syötöistä. Päivän tähti oli Sisun Lauri Lehto, joka teki vielä Sisulle kaksi maalia. Laurin pistesaldo ottelussa oli neljä maalia ja yksi syöttöpiste. Ottelu päättyi Sisun selvään voittoon 7-2. Sisun maalissa torjui Joona Karapalo 13 kertaa, Kisa-Eaglesin maalivahdille torjuntoja kertyi 17.

Toinen ottelu pelattiin heti ensimmäisen jälkeen, mutta Sisun vauhti ei hyytynyt. Maalitykki Lauri Lehto iski ensimmäisen häkin kun ottelua oli pelattu 15 sekuntia. KooVee tasoitti ajassa 7:32 ja maali jäikin vastustajalle ainoaksi. Sisun tehopelaajat eivät antaneet tamperelaisille mitään armoa. Sisun toisen maalin viimeisteli Santeri Ahola Vili Sieväsen syötöstä. Kolmannen ja viidennen maalin hoiteli yksin Vili Sievänen. Neljännen maalin teki Lauri Lehto Aleksi Kuusiston syötöstä ja Lehto pisti pussiin myös Sisun maalin numero seitsemän. Sisun kuudennen maalin teki Topi Mäntylä Santeri Aholan syötöstä. Loppulukemina oli Sisulle 7-1. Sisun Lauri Lehto teki ottelussa hattutempun. Sisun maalissa torjui Jimi Mantere 8 kertaa, KooVeen maalivahdille torjunta tuli 25.