Sisu 07 voittoon kotihallissa

9.12.2018

Sisu 07 E1 joukkue voitti tänään Pelicans Hollolan 16-4 kotiottelussa Jääliikuntakeskus Hakiolla.

Sisun edelliset sarjaottelut kaksi viikkoa sitten päättyivät voittoon HPK Mustista ja HPK Valkoisista, joten pelivireen odotettiin olevan hyvä. Sisu 07 sai kotihallissa tänään vastaansa ensin Pelicans Hollolan. Sisun Rasmus Narsakka teki ottelun avausmaalin Tuukka Koivumäen syötöstä ennen kuin kahta minuuttia oli ottelua pelattu. Pelicans tasoitti alivoimalla ja näytti että ottelusta tulee tasainen ja tiukka. Toisin kuitenkin kävi. Sisun maalihanat aukesivat jo ensimmäisessä erässä; maaleja tuli yhteensä kahdeksan. Maalinteossa onnistuivat Tuomas Rekola (Jimi Härkönen syötti), Tuukka Koivumäki (Artur Bilan syötti), Santeri Ahola kahdesti (Peter Pohjanvirran ja Aku Mäenpään syötöistä), Jaanos Paajanen (Leevi Huuskonen syötti) ja Leevi Huuskonen kahdesti. Ensimmäisen erän jälkeen lukemat olivat Sisulle 8-2.

Toisen erän alkuun Jimi Härkönen teki hattutempun Jaanos Paajasen ja Tuomas Rekolan syötöistä. Väliin tuli Paajasen maali ja jälleen Härkönen heilutti vastustajan maaliverkkoa. Ennen loppusummeria Sisussa maalin tekivät vielä Jyri Lehtonen, Jaanos Paajanen ja Artur Bilan. Pelicans onnistui tekemään maalin kahdesta läpiajosta. Loppusummerin jälkeen lukemat tulostaululla olivat tylyt: Sisu voitti 16-4. Eniten pisteitä keräsivät hyökkääjä Jimi Härkönen 4+2=6 ja puolustaja Leevi Huuskonen 2+3=5.

Sisun toiseen otteluun vastustajaksi luisteli Pelicans Vääksy. Liekö voimat menneet Sisulla ensimmäiseen otteluun vai mikä oli syynä, kun Sisun peli oli alusta asti tahmeaa. Pelin vauhti oli hitaampi kuin ensimmäisen ottelun ja vastustajan maalivahti oli varsinainen muuri. Tuntui ettei yhteispeli sujunut eikä maalihanaa kovasta yrittämisestä huolimatta saatu kunnolla auki. Erätauolle mentiin Sisun johtaessa 1-0 Jyri Lehtosen maalilla. Jaanos Paajanen teki Sisun toisen maalin heti toisen erän alkuun, mutta siihen maalit jäivätkin. Vastustaja sen sijaan lisäksi pökköä pesään ja teki toisessa erässä neljä maalia voittaen ottelun 2-4. Sisun maalivahti Ilmari Rantakari torjui 17 kertaa ja Pelicansin vahti 26 kertaa. Yritystä siis oli, mutta maaleja ei saatu kahta enempää.

Sisu 07:n sarjapelit jäävät joulutauolle, jonka aikana harjoitellaan aktiivisesti ja pelataan harjoitusotteluita.