Sisun kiekkokoulun joulukuu veloituksetta uusille pelaajille!

4.12.2018

Sisun kiekkokoulun syyskausi jatkuu joulukuun loppuun ja kevätkausi starttaa lauantaina 5.1.2019. Nyt voi aloittaa kokeilun kiekkokoulussa joulukuun loppuun veloituksetta. Maksat vain kevätkauden maksun 100 €!

Sisu Hockeyn Leijona -kiekkokoulu harjoittelee kaksi kertaa viikossa: maanantaisin klo 18.15-19.05 ja lauantaisin klo 10.00-10.50. Molemmat harjoitukset pidetään Jäälikuntakeskus Hakiolla, os. Kiekkoritarinkuja 5.

Kiekkokoulussa on 4-9 -vuotiaita lapsia nauttimassa luistelun ja jääkiekon vauhdista. Syksyllä aloittanut ryhmä on kehittynyt valtavasti, kertoo Sisun kiekkokoulun vastuuvalmentaja seuran valmennuspäällikkö Pekka Pohjanvirta. Harjoittelu kaksi kertaa viikossa tuo riittävän määrän toistoja eikä lasten sairastaessa tule liian pitkää taukoa luistelussa. Jääkiekossa on luistelutaito erityisen tärkeä. Kiekkokouluun voi tulla, kun lapsi pysyy jäällä pystyssä ilman aikuisen apua ja pystyy olemaan ryhmässä mukana ilman omaa vanhempaa. Tarkkaa ikärajaa tähän ei voi sanoa, koska lapset kehittyvät omassa tahdissaan, kertoo Pohjanvirta.

Sisun kiekkokoulussa luistelun harjoittaminen tapahtuu lajiharjoittelun, pelien ja leikkien mukana melkein huomaamatta. Syyskauden kohokohtia oli yhteinen pelitapahtuma Valkeakosken Kiekko-Ahmojen kanssa. Sisun kiekkokoululaiset pukivat punaiset pelipaidat päälleen ja pelasivat ihan oikeat jääkiekko-ottelut Kiekko-Ahmoja vastaan. Kiekkokoululaiset pääsevät kokeilemaan myös maalivahtina olemista seuran lainavarusteilla.

Kiekkokouluun on helppo tulla mukaan, kaksi kertaa voi käydä kokeilemassa innostuuko lapsi lajista. Ilmoittautuminen tapahtuu Sisu Hockeyn nettisivujen kautta www.sisuhockey.fi.
Pakolliset varusteet kiekkokouluun ovat ristikollinen kypärä, kaulasuojus (ruokalappumalli), luistimet ja maila. Luistimet kannattaa teroituttaa ennen kokeilua, jäähallin jää on liukkaampi kuin ulkojää.

Lisätietoja Sisun kiekkokoulusta.