Sisu 10 otti kolme voittoa Nokialla

3.12.2018

Sisu 10 -joukkue pelasi lauantaina Nokialla Hämeen alueen F2 -sarjassa neljä ottelua, ottaen kolme voittoa.

Ensimmäisessä otteluparissa kohtasivat Sisu Punainen ja HC Nokia sekä Sisu Valkoinen ja VaPS eli Vammalan Palloseura. Sisu Punainen taisteli voitosta taitavasti, mutta joutui taipumaan nokialaisille lukemin 7-11. Sisu Valkoinen ei antanut VaPS:ille armoa, ottelu päättyi Sisun maalijuhlaan 11-1.

Toiseen otteluun vastustajat vaihtuivat. Sisu Punainen otti revanssin ja voiton kotiin VaPS:ilta 8-4. Sisu Valkoinen jatkoi hyvää peliään ja otti arvokkaan voiton erittäin kovatasoisesta HC Nokiasta lukemin 12-9. Sisu Punaisten maalissa torjui Sanni Ananin ja Sisu Valkoisten maalissa Milo Söyring. Tsempparikiekot menivät tällä kertaa Frans Tiirikkkalalle, Nazar Bilanille, Veetu ja Valtteri Kantinkoskelle.

Joukkueen pelaajien yksilötaidot ja pelaaminen joukkueena on kehittynyt kovasti syksyn aikana, kertoo joukkueen valmentaja Patrik Pohjanvirta. Pelaajat ovat innokkaita ja aktiivisia harjoituksissa ja joukkueen yhteishenki on hyvä. Joukkue on sarjassaan melko kokematon, mutta harjoittelu alkaa tuottaa jo tulosta; puolustuspeli ja syöttely ovat kehittyneet kovasti.