Sisu 08 jatkaa voittokulkua

1.12.2018

Sisu 08 joukkue jatkaa vahvojen näyttöjen tietä sarjassaan. Tänään kaatuivat molemmat vastustajat Kiekko-Karhut ja HPK.

Sisu 08 jatkaa voittokulkuaan Hämeen alueen E2 A-sarjassa. Sisu on pelannut sarjassaan 10 ottelua, joista se on voittanut seitsemän, pelannut kerran tasan ja hävinnyt LeKi:lle ja Kiekko-Karhuille alkukaudesta. Toisella kierroksella Sisu voitti sekä LeKi:n että Kiekko-Karhut.

Tänään ensimmäisessä ottelussa vastaan luisteli Kiekko-Karhut Virroilta. Sisu avasi maalitilinsä reilun 11 minuutin pelin jälkeen ylivoimalla Vili Sieväsen maalilla, syöttäjänä Reeta Kuusisto. Erätauolle mentiin lukemissa 1-0. Sisun toisen maalin laukoi Lauri Lehto Aleksi Kuusiston syötöstä. Sisun kolmannen maalin teki ylivoimatilanteessa Santeri Ahola Topi Mäntylän syötöstä. Neljännen maalin teki heti perään Topi Mäntylä Vili Sieväsen syötöstä. Sisu johti jo 4-0. Voitto näytti varmalta vaikka ottelua oli jäljellä vielä yhdeksän minuuttia. Tässä vaiheessa vastustaja heräsi ja teki tiiviiseen tahtiin kolme maalia, viimeisen vielä 12 sekuntia ennen ottelun päätössummeria. Ottelu päättyi siis Sisun voittoon 4-3. Sisun maalilla Jimi Mantere torjui 6 kertaa, Kiekko-Karhujen maalivahti venyi 35 torjuntaan.

Toinen ottelu oli kuuma paikallispeli: Sisu - HPK. Joukkueet ovat kohdanneet sarjassa jo kerran, silloin ottelu päättyi Sisun voitoon 4-3. Tällä kertaa ottelu alkoi erittäin tasaisesti. Ottelun avausmaalin teki Sisun Lauri Lehto. HPK tasoitti ja erätauolle mentiin lukemissa 1-1. Toisen erän ensimmäisen maalin teki HPK heti erän alussa. Sisu tasoitti ylivoimatilanteessa, maalin teki Santeri Ahola Lauri Lehdon syötöstä ajassa 27.37. Aleksi Kuusisto vei Sisun johtoon heti Santerin maalin jälkeen. Puolustaja Vili Sievänen teki huiman nousun ja Sisun neljännen maalin. Sisun viides maali oli hyökkääjä Lauri Lehdon käsialaa. Sisu johti jo 5-2 ja voitto näytti varmalta. Sisu jäi jäähyn ja HPK otti maalivahdin pois aloittaen valtavan painostuksen Sisun maalilla. Se tuotti tulosta, HPK teki maalin 25 sekuntia ennen loppusummeria. Ottelun lopputulokseksi merkittiin voitto Sisulle selvin lukemin 5-3. Sisun maalivahti Jimi Mantere pelasi hienon ottelun ja torjui ottelussa 15 kertaa. HPK:lle kirjattiin 25 torjuntaa.

Sisu 08:n sarjaottelut jatkuvat vasta tammikuun puolivälissä.