Kesätoiminta 2024

Sisu Hockeyn kesätoiminta 2024

 

Yhteistyössä Lasten Liikunnan Tuki ry:n kanssa Sisu Hockey tarjoaa kaikille 7-13-vuotiaille Liikuntapassin hintaan 25€ (norm 60€). Ilmoittautumiseen ohjeet löytyvät seuran sisäisestä viestinnästä. Jos viesti ei ole tavoittanut, niin asiata voi kysyä esimerkiksi oman joukkueen johtajalta!


KESÄN LIIKUNTAPASSI 2024

Liian monta kivaa vaihtoehtoa etkä osaa valita? Liikuntapassi on loistava ratkaisu: valitse eri laji, vaikka joka päivä!

Liikuntapassilla liikut toiminta-aikana oman mielenkiinnon ja innostuksen mukaan ihan niin paljon kuin haluat! Tarjolla on 7–13-vuotiaille suunnattuja monipuolisia matalan kynnyksen liikunta- ja lajikerhoja, mm. palloilua, tanssia ja liikuntapelejä. Kokeile ja löydä oma lajisi! Voit olla mukana koko päivän tai pari kertaa viikossa tunnin, ihan miten itse haluat ja mistä tykkäät. Toiminnasta vastaavat Lasten Liikunnan Tuen vastuuohjaajat sekä nuoret kesätyöntekijät. Toimintaa järjestetään Pullerin urheilupuiston alueella.

Kokoontuminen kerhon alkaessa Loimua Areenan ulko-ovella, ilmoittaudu saapuneeksi ja näytä passisi ohjaajille (tunnistat ohjaajat ohjaajapaidoista).

Toiminta-aika 3.6–28.6.2024

Liikuntapassin hinta: 60 € normaalisti / 25€ seuran jäsenelle.

Hinta sisältää ohjauksen, välineet sekä tapaturmavakuutuksen kerhojen ajalle.

Liikuntapassin lukujärjestyksen löydät alta ja lajikuvaukset tästä linkistä!

Liikuntapassi-24_lukkari