Lisää jäävuoroja Sisun nuorimmille junioreille

5.11.2018

Sisu G- ja F2 -junioreille on tarjolla marraskuun alusta lähtien kolme jäävuoroa. Monilla lapsilla on harjoitusajoissa päällekkäisyyttä muiden harrastusten kanssa ja näin varmistetaan, että mahdollisimman moni jääkiekon harrastaja pääsisi jäälle ainakin kaksi kertaa viikossa.

Jatkossa Sisu 11 ja Sisu 10 -joukkueet harjoitteleva yhdessä maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin. Uudessa yhteistyökuviossa myös valmennus tekee yhteistyötä ja pelaajalainat ikäryhmien kesken helpottuvat, kun lapset ja valmentajat tutustuvat toisiinsa.

Sisu 11 -joukkueen joukkueenjohtaja Satu Saloranta-Laakso on aloittanut uuden joukkueen johdossa vauhdilla. Satu on tarttunut toimeen huikealla aktiivisuudella ja saanut myös pelaajien vanhemmat innolla mukaan pelitapahtumien järjestämiseen. Joukkue järjestää pelitällit kerran kuukaudessa. Pelitällit ovat erittäin suosittuja, osallistuvia seuroja on tullut lähiseudun lisäksi pääkaupunkiseudulta. Viime kerralla pelaajia oli noin 70 ja yleisöä yli 100 henkeä! Pelitällien lisäksi Sisu 11- joukkue on osallistunut jo syksyn aikana turnaukseen Hämeenkyrössä ja pelannut vierasotteluita. Huikea alku joukkueen toiminnalle.